Кола блъсна пешеходец на столичен булевард

Екип на News24sofia.eu

Пострадалият почина в болницата от нараняванията си

Views 2202
0 0

Пътен инцидент с фатален край в София. Автомобил блъсна възрастен мъж. Инцидентът е станал на кръстовището на столичните булеварди „Евлоги Георгиев“ и „Драган Цанков“, съобщава Нова телевизия.

По първоначална информация пешеходецът е пресичал на червен светофар.

Пострадалият 79-годишен мъж е транспортиран в болница „Пирогов“. Въпреки усилията на медиците, той е починал от нараняванията си.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Арестуваха мъж в Силистренско за притежание на нелегални оръжия и самоделни бомби

По случая е образувано досъдебно производство