Кола блъсна двегодишно дете в Синеморец

Екип на News24sofia.eu

То е настанено в болница без опасност за живота

Views 881
0 0
Снимка: архив Информационна агенция News24sofia.eu / Иван Георгиев

Момиченце на две години е настанено в болница след пътно транспортно произшествие в неделя вечерта в Синеморец, съобщиха от бургаската полиция. Лек автомобил, управляван от 47-годишен водач от София е ударил детето пред супермаркет на ул. „Бутамята“ в село Синеморец, след като то е изскочило внезапно на пътя, съобщиха от БНР.

Детето е със сътресение на мозъка и охлузни рани по лицето и е настанено в отделението по неврохирургия в УМБАЛ – Бургас, без опасност за живота. Водачът е тестван за употреба на алкохол и наркотици, като пробите били отрицателни.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

От 2014 висши полицаи осигурявали чадър на Семерджиев

Някои от случаите са с изтекла давнност