Кола блъсна дърво, уличен знак, стълб и павилион за закуски

Шофьорът отказал да даде проба за алкохол и наркотици

Views 840
0 0
Снимка: архив БГНЕС

Шофьор катастрофира в Несебър, блъскайки се последователно в дърво, уличен знак, стълб, павилион за закуска, бариера и лека кола. Инцидентът е станал вчера около 04.00 часа. От инцидента водача и неговия 32 годишен пътник. не са пострадали.

Нанесени са значителни материални щети, чиято точна стойност е в процес на изясняване. 30 годишния водач отказал да даде проба за алкохол и наркотични вещества. Работата по случая продължава.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Първа версия за трагедията с българския военен самолет край Шабла (ОБНОВЕНА)

Причините за инцидента могат да бъдат от технически характер, тъй като изтребителите, с които разполагаме, са на повече от 30 години, заяви Тодор Тагарев