КОД на Петър Москов излиза на изборите срещу розовия революционен хаос

Прочитания 530
0 0
Снимка: БГНЕС

Консервативна „Обединена десница“ (КОД) на бившия здравен министър Петър Москов се регистрира в ЦИК за участие на парламентарния вот на 4 април с 4040 подписа.

Петър Москов заяви пред журналисти, че КОД е основана, за да защитава ценностите на дясното – икономическа свобода, силна държавност, антикомунизъм или люстрационно законодателство, което да скъса връзката на старата комунистическа номенклатура, която днес е икономическа олигархия с медиите си, с държавните пари и със съда.

Според него истинският рестарт на държавата е желанието за промяна, а не как ще се казва главният прокурор или министър-председателят. Това означава асоциална система, която да бъде подчинена на индивидуалната отговорност, а не сегашният социализъм, в който „едни плащаме, а други ползваме“, защото са част от определено малцинство – това са кодовете на дясното.

Идеологическите противници на КОД на парламентарните избори са онези говорители на розовия революционен хаос, които винаги обещават светло бъдеще, но не казват нищо за реалните проблеми на гражданите.

Считаме, че най-голямото предизвикателство и проблем пред българското бъдеще са опитите на президента Румен Радев да обедини в юмрук старата просъветска левица и екстремните либерали, категоричен бе Москов.

Той се надява хората да дадат гласа си за КОД, спокойно и без притеснение, без избор на по-малкото зло и без отвращение.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Дияна Георгиева

editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мъж и жена са в болница след взрив на газова бутилка в дома им в Пловдив

Три екипа са били изпратени на място

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: