Клинтън: Тръмп говорил с Путин при щурма на Капитолия

Нови обвинения

Views 25168
0 0
Снимка: EPA

Бившият държавен секретар на САЩ Хилари Клинтън заподозря Доналд Тръмп, че е разговарял с руския президент Владимир Путин преди размириците във Вашингтон. Разкритието направи Хилари Клинтън в беседата си с председателя на Камарата на представителите на САЩ Нанси Пелоси в ефира на подкаста „Ти и аз двамата“.

През последните четири години научихме много за нашата система на управление с президент, който презира демокрацията, каза Хилари Клинтън.

Тя отбеляза, че би искала да чуе записите от телефонните разговори на Тръмп, за да разбере дали той е разговарял с Путин в деня, в който се е извършил щурмът на Капитолия.

Клинтън направи това изявление, след като Пелоси заяви, че бунтовете от 6 януари във Вашингтон са „подарък за Путин“.

Хилари Клинтън се обяви за създаването на специална комисия в Конгреса, която да разследва възможни връзки между Тръмп и Путин.

Разследването е необходимо, за да се помогне за възстановяване на щетите, нанесени на „националната сигурност“ и да се предотврати възможността отново „марионетка“ да стане президент на САЩ, призова Хилари Клинтън.

Москва многократно отрича обвиненията за намеса в изборите в САЩ.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Стив Банън - последният помилван от Доналд Тръмп

Президентът Доналд Тръмп е решил да помилва бившия си главен стратег Стив Банън. Решението е взето само часове преди Тръмп да напусне Белия дом. Запознати предупредиха Си Ен Ен, че решението на Тръмп не е окончателно, докато той не подпише документите. Тръмп казал на сътрудниците си, че след дълги размишления […]