Кирил Петков залага енергийни бомби пред служебния кабинет, предупреждават ГЕРБ

Views 9296
0 0

Премиерът в оставка излъга за пореден път. Така на брифинг в парламента Теменужка Петкова отговори на критиките на премиера Кирил Петков от МС по-рано днес. Кирил Петков опровергал сам себе си, по думите й. Оказа се, че няма старт на интерконектора, видяха от ГЕРБ. За да бъде въведе в експлоатация един такъв обект трябва да има акт 15 и акт 16.

Петкова посочи, че той е трябвало да е факт в края на миналата година. Премиерът Петков се опита да прикрие собствената си некадърност, критикува Петкова. Той няма никакъв принос за този проект, изтъкна депутатът от ГЕРБ. Според нея Кирил Петков е провалил интерконектора.

Опозицията отрече твърденията, че ГЕРБ са обслужвали чужди интереси и припомниха меморандума с GEMCORP. България е в пред газова криза, изтъкна Теменужка Петкова. Относно осигурените танкери с втечнен газ за нея е важно да се каже как те ще стигнат до България. С лъжа започнаха своето управление, с лъжа ще го и приключат, смята Теменужка Петкова.

Според Делян Добрев обявените намерения за намаляване на цената на горивата няма как да се случат, а са само за замазване на очите на хората. Той дори заподозря Кирил Петков, че залага бомби пред служебното правителство. Заради ПП, според него, ще има недостигът на газ за страната. Единствено топла зима може да ни спаси. За да ни стигне газа, ще трябва и да фалира половината бизнес в България. Тома Биков призова Кирил Петков в следващите дни да си почива, а като дойдел новият премиер да се изчислят щетите от управлението.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Безвремие, илюзии и фарс видя Възраждане в управление на Кирил Петков

„Възраждане“ определи периода на управлението като безвремие, време на илюзии и фарс. Това стана ясно от заключителната декларация на Костадин Костадинов от парламентарната трибуна. Стремежът за власт и комисионни направил бързо четворната коалиция тройна, по думите му. Жаждата за власт изложи на риск физическото оцеляване на всички българи, подчерта той. […]