Кирил Петков за решението на БСП: Утрото е по-мъдро от вечерта (ВИДЕО)

Той не отговори на повече журналистически въпроси по темата

Views 20757
0 0

Знаете ли за тези решения винаги утрото е по-мъдро от вечерта.“ Така премиерът в оставка Кирил Петков коментира пред журналисти решението на БСП да не участва в разговорите за правителство, ако номинацията на ПП за министър-председател е самият Кирил Петков.

Той не отговори на повече журналистически въпроси по темата.

По отношение на 3-часовото изслушване на премиера в оставка и службите на извънредно заседание на парламента по руския казус Петков заяви, че това, което се случило днес по време на изслушването е, че присъстваха всички служби. Това е един дълъг процес, започнал през март месец. Две неща излязоха от изслушването – това е дълъг процес и в момента ние не сме в нормална ситуация, обясни Петков.

По думите му другото, което станало ясно е, че в руското посолство продължава да има над 40 служители, което е голяма бройка в сравнение с много от европейските държави.

Много ясно беше докладвано, че аз като министър-председател съм оглавявал Съвета за сигурност, но по отделните доклади на ДАНС и на МВнР има оперативно заседание, където е входирано„, поясни Кирил Петков.

Той определи още случая с отзоваването на 70-те руски дипломати като опит за политически маневри, но след днешното изслушване всички служби потвърдили едно и също.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Христо Иванов за изгонването на руските дипломати: Добре свършена работа

Добре свършена работа. Така окачестви дейността на службите и Министерството на външните работи, довела до изгонването на общо 70 дипломати и дипломатически персонал от посолството на Руската федерация, съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов. Той говори в кулоарите на Народното събрание след закритото заседание по темата, на което беше изслушан

Read More »