Кирил Петков обобщи: 100 дни управление, 100 кризи, 100 стъпки към промяната (ВИДЕО)

Views 11735
0 0

100 дни управление, 100 кризи, 100 стъпки към промяната. Така премиерът Кирил Петков обобщи първите 100 дни на своето управление.

В словото си министър-председателят постави акценти върху военната, здравната и енергийната кризи.

Той обърна внимание и на борбата с корупцията у нас, която кабинетът си беше поставил като цел номер едно при идването на власт.

В заключение Петков определи посоката, по която вървят като правилна, въпреки че напредъкът е по-бавен от желаното.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Започва спецакция по пътищата в цялата страна (ВИДЕО)

До 27 март, включително, е в ход специализирана полицейска операция за контрол на скоростните режими. Тя е инициирана и организирана от Европейската мрежа на службите на Пътна полиция – Roadpol и аналогични действия се провежда на територията на всички страни членки. Това съобщиха от полицията. В рамките на акцията, от […]