Кирил Петков с НСО на плаж „Корал”, влезе в спор със свой приятел заради охраната

Премиерът обяснява, че е длъжен да бъде с охрана, Атанас Русев го критикува за поведението

Views 82850
0 0

Присъствието на премиера Кирил Петков със семейството му и гардовете от НСО на плажа Корал буквално взриви фейсбук групата „Да запазим Корал“.

Под публикацията, че момчетата от охраната не са мутри, вече има над 120 коментара. Някои се възмущават, че министър-председателят е дошъл с бодигардове, а други яростно го защитават, че за първи път България има нормален премиер, който плажува заедно с обикновените хора.

Какво стана с обещанието, че ще се движи свободно сред хората„, пита дама, а друга й отговаря: „Той това и прави, Корал не е Евксиноград.

Има си закони и правила. Те определят условията за охрана, а не желанието на премиера. Ако ви интересува може да проверите„, отбелязва човек в следващ пост.

Други обясняват на премиера, че го „попръжват“, защото е започнал да се договаря с БСП и защото застрояването около морето продължавало.

Но Петков има и сериозни защитници в групата, които го призовават да не се поддава на евтини провокации. Както и че той не може да оправи всички бакии в държавата, трупани с години.

За всеобщо учудване самият Кирил Петков изведнъж се включва в оживената дискусия с поста: „Наско, човек, обади се, ако си на плажа. НСО са задължени да са до мен по закон. Иначе, се радвам да съм тук и даже да разгледаме изложбата.“

Въпросният Наско е модераторът на групата „Да запазим Корал“ – Атанас Русев. Всъщност това е човекът, направил най-много плажът да не бъде застроен, но ето как той отговаря на премиера:

Много е тъжна картинката, в която един премиер ходи по плажа с цялата си свита и всичките лакеи се трупат да се здрависат с него, да го поздравят или да се снимат. Това ми заприлича много на един друг премиер от близкото минало… Няма как да съм част от това. Изключително критичен съм и сметнах, че няма нужда те излагам пред хората с простоватия си и прям изказ. Може да си пишете и 5-ци и 6-ци, аз ви пиша 2-ка в частта опазване на Природата, опазване на Горите, опазване на Черноморието. На тези изпити сте скъсани жестоко. И няма поправителни. Корал е символ на борбата ни за опазване на Природата. Просто си седях там на плажа и се чудех, какво точно правите на този плаж. И е чудесно, че след толкова години приятелство, си говорим през фейсбук. Наздраве!“

Веднага след това Петков му отговаря: „Звъннах ти!“

След което дискусията съвсем се разводнява. От това, че и президентът също е длъжен да ходи с охрана, до това, че някой трябва да разкара троловете от фейсбук групата „Да запазим Корал“.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Двама полицаи пострадаха при гонка в Бургас

Арестувани са шофьорът и спътника му