Кирил Добрев: Изключването от БСП е последното убежище на страха

Той не е изненадан – ръководството толкова си можело

Views 23828
0 0
Снимка: БГНЕС

Изключването от партията е последното убежище на страха. Това написа във Фейсбук Кирил Добрев във връзка с новината за изключването му от БСП.

Той посочва, че по тази причина винаги е бил против тази мярка по повод на други хора.

Е, днес дойде и моят ред да бъда изключен – анонимно, на подпис, с измислени мотиви, без да бъда изслушан. Няма изненада, това ръководство толкова си може„, заявява Добрев.

Четвърто поколение съм социалист по сърце, не по партийни решения и никой не може да ми извади членството от сърцето. Оставам лоялен на моята единствена партия – БСП. Останалото няма значение„, пише още той.

Припомняме, че по-рано днес стана ясно, че БСП предлага изключването на Кирил Добрев. Решението за отстраняването му ще се вземе на неприсъствен пленум. Протоколното решение е от 21 декември тази година, а гласуването ще се състои по имейл.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Възрастен мъж загина при пожар в дома си в Търговищко

Възрастен мъж загина при пожар в дома си в търговищкото село Тръстика, съобщават от полицията. Инцидентът е станал около 8.00 часа навръх Коледа – 25 декември. При извършения оглед в стая на къщата е намерено тялото на собственика – 72-годишен самотноживеещ мъж. По трупа не са установени видими следи от насилие. Той е […]