Кирил Добрев готов за лидер на БСП и за нов премиер

Прочитания 140
0 1
Кирил Добрев, снимка: БГНЕС

Да, имам готовност да се кандидатирам за лидер на БСП. Мога да обединявам и консолидирам партията, мога да използвам потенциала и да спечелим следващите избори.“

Така Кирил Добрев отговори на въпрос в интервюто си за БТВ дали ще се кандидатира за лидер на БСП и обяви за първи път, че влиза в битката за лидер.

Кирил Добрев е готов не само да бъде лидер на БСП, но и министър-председател.

Готов съм да бъде не само лидер на опозицията, но съм готов да събера всички онези, които искат по-добра България, не само да свалим ГЕРБ. Готов съм да управлявам с таланта на цялата нация„, отсече той.

По думите му БСП винаги е готова за избори и вътрешнопартийната ситуация се решава за миг. Добрев не го притеснява кондицията на БСП, защото когато стартира предизборната кампания за нов лидер, всички започвали да работят заедно.

Добрев си представя всички кандидати за лидер на столетницата като част от цял отбор, който убеждава обществото, че „можем да бъдем по-добри от ГЕРБ“.

Първото нещо, което разминава Нинова и Добрев, е познаването на партията – „Нинова не полага усилия да я разбере“.

БСП е жив организъм, който има нужда от отношение. Не усетих през тези години партията да й е мила. Нинова през тези години по един и същи начин мачка без значение дали е министър от ГЕРБ, или общински председател, категоричен бе Добрев.

За тези години, въпреки неговите опити, БСП тръгнала в друга „деструктивна посока“ и към агресия. Ние виждаме действията, когато нямаме външен враг, ние търсим с кого да се скараме в партията. Това е непрекъснато люлеене на лодката, посочи Добрев.

За него е важно партията да бъде успокоена и да даде кауза на обществото – да изберат БСП, а не друг политически проект.

С каране и биене на барикадата, ние не ставаме онзи предвидим партньор, който хората искат да изберат, подчерта Добрев.

Добрев няма личен проблем с Корнелия Нинова. Той вярвал, че преди 4 години тя е била избираемият лидер и била като адреналин за БСП. Сега обаче имало нужда от промяна и обща цел.

„Не казвам, че съм ангел, нито демон или съм най-добрият, но знам, че съм верният човек на вярното място“, аргументира се Добрев.

Кирил Добрев заяви за себе си, че няма нито един ден държавна служба. През целия си живот е разпределял лични и кредитни средства. Нито с една стотинка не съм натежал на БСП и хората, с които съм работил знаят какво съм правил за партията, коментира той критиките, че се оформя като някакъв тъмен субект.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Сигнал до News24sofia.eu! Плажа в Слънчев бряг потъна от мръсна вода (СНИМКИ)

Централния плаж в Слънчев бряг потъна от мръсна вода. Това става ясно от сигнал на читател на Информационна агенция News24sofia.eu, който ни изпрати снимки и видео от плажа. „Мърсно море“, пише до редакцията ни гневния – наш читател. „Целия плаж е мръсен, водата е мръсна, мирише на кенеф“ ( с […]