Кирил Балдев обяви, че ще прави партия

Той има и конкретни искания:

Прочитания 339
0 0

Кирил Балдев официално обяви плановете си да учреди собствен политически проект, който ще бъде изцяло от млади хора. Очаква се до ноември месец да бъде проведен Инициативен комитет и регистриране на партията. Възможностите за име все още се обсъждат, но партията ще участва още на парламентарните избори през 2021 г. Балдев обясни, че е взел това решение, след като е получил огромна подкрепа от симпатизантите си.

Това гласи съобщение във Фейсбук страницата на младежа, който е активен протестиращ. От 15-годишен той е инициатор на благотворителни акции като даряване на книги и закупуване на козунаци за Великден за възрастни хора.

Аз не искам България да е част от Европейския съюз! Те показват ясно техните цели и мотиви, като безучастно гледат! EU, вземете си парите и с тях си вземете и господин Борисов и co, пише младежа.

Той има и конкретни искания:

„Исканията ми са:

1. Луна да е президент на България

2. Аз да съм министър председател на България 

3. Младите да не плащат за образоване, здравеопазване и градски транспорт“

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Адриан Петков

editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Next Post

Йосиф Йосифов може да бъде екстрадиран в България

Гръцките съдебни власти допуснаха екстрадирането на Йосиф Йосифов – Йоско, но то се отлага заради наложена му там 40-месечна присъда за притежание на незаконно оръжие, съобщиха от МВР. Съобщението е получено в бюро СИРЕНЕ-Гърция, получено в Дирекция „Международно оперативно сътрудничество“ в МВР и в Специализираната прокуратура. Йосифов е задържан с

Read More »