Като грозно явление оцени Каракачанов 45-то НС

Views 17630
0 0
Снимка: БГНЕС

Това беше възможно най-грозният български парламент, който поне аз съм наблюдавал. Това беше един парламент, в който надделяха желанието с бързите промени в законодателството да се решават партийни и лични проблеми, а не парламент, който да поработи поне една година и да промени политики или законодателство, което ще бъде полезно за хората„.

Такава оценка постави лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов на краткия живот на 45-то Народно събрание.

По думите му стигнало се дотам, че дори една стара муцуна от червените среди обяснила цинично, че лично тя правила поправката „Джамбазки“.

„Тези хора имаха за цел да променят Изборното законодателство за своя полза и нищо повече„, ядоса се Каракачанов.

Той бе категоричен, че 45-тият парламент бил едно грозно явление, в което част от партиите в него се опитали да решат предстоящите проблеми на парламентарни избори със законови промени. Една друга стара муцуна, която също говорила против мутрите е автор на Избирателния кодекс, който така ударно бил променен отново в тяхна полза. Същата тази стара муцуна направила нов избирателен кодекс, само че не ги обслужил.

„Това са хора, които умеят добре да плюят, храчат и да викат, но не могат да мислят, а съм убеден, че не са чели историята на България, всяко нещо, което правиш в своя полза, неминуемо се обръща срещу теб“, изтъкна Каракачанов.

Другото голямо предателство, което било извършено, е навсякъде извън ЕС да се откриват безразборно секции, посочи Каракачанов.

Припомняме, че от ВМРО настояха за вето от страна на държавния глава Румен Радев върху промените в ИК. Това обаче не стана.

Този парламент не се погрижи за вдигане на пенсиите или на заплатите, а се погрижи за вдигане заплатите на депутатите.

Какви министри назначава президентът в служебното правителство си е негово право, коментира още Красимир Каракачанов. „С мен не е правил консултации, нека да видим какво ще свърши това правителство. Неговото значение е да проведе честни и успешни предсрочни парламентарни избори“, обясни лидерът на ВМРО.

Каракачанов няма притеснение за евентуална ревизия на кабинета „Борисов-3“. Той посочи, че лесно се осветява и лесно се приказва, но нека да сравним какво е оставил всеки един министър след себе си.

След изборите на 4-ти април от ВМРО дадоха заявка, че ще поискат касиране на вота в Турция заради нарушения.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Първо заседание на новия кабинет - план за ваксинация и мерки за пандемията

На първото си правителствено заседание служебният кабинет ще разгледа текущи въпроси – предстоящи заседания в европейски формати, плана за ваксинация, ще се обсъжда план относно наложените от пандемията социални мерки, стратегия. Това обяви служебният премиер Стефан Янев. „Работим на пълни обороти, всичко е под контрол, ще има информация – навременна,

Read More »