Катастрофа прати жена в болница в Благоевград

News24sofia.eu
Прочитания 2145
0 0
Снимка: БГНЕС

Бързият влак Петрич-София е блъснал тази вечер лек автомобил на прелез, предаде БГНЕС.

Жена е транспортирана в частната болница в Благоевград.

Инцидентът е станал на прелеза преди гара Мурсалево около 20:00 ч.

Движението на влаковете по линията е спряно и в двете посоки. Патрулен автомобил е затворил прелеза и отбивката от Е-79 към селата Боровец, Крумово, Драгодан и Фролош.

Снимка: БГНЕС

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Никола Минчев: Да се поучим от панагюрските въстаници как обединени да градим страната си

От панагюрските въстаници трябва да се поучим как всички ние заедно и обединени можем да градим съдбата на страната си. Това заяви тази вечер председателят на Народното събрание Никола Минчев. Той направи изказването на тържествената заря-проверка в Панагюрище, посветена на 146-та годишнина от Априлското въстание. Това съобщиха от пресцентъра на

Read More »