Катастрофа между камион и бус с деца затвори Прохода на Републиката

Екип на News24sofia.eu
Views 2157
0 0
Снимка: архив Информационна агенция News24sofia.eu / Иван Георгиев

Катастрофа с бус, превозващ деца, затвори временно Прохода на Републиката, съобщава Нова телевизия.

Тежкият пътен инцидент е станал малко след полунощ.

По предварителни данни ремаркето на товарен автомобил с турска регистрация е поднесло, завъртяло се е и в него се е ударил пътнически бус, в който са пътували трима възрастни и шест деца.

Пътниците от буса са откарани до болницата във Велико Търново. Водачът на камиона е в тежко състояние. Пробата му за алкохол е отрицателна проба. Жена е със счупен крака, а децата са добре.

Леките автомобили бяха пренасочвани през Прохода Шипка, а товарните изчакваха на място.

На местопроизшествието беше извършен оглед. Започнато е досъдебно производство.

Към момента преминаването през Прохода на Републиката вече е възстановено.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

На Османи не му харесва накъде вървят отношенията на РСМ с България

Македонският министър на външните работи Буяр Османи призова за по-интензивна и постоянна комуникация с България, съобщава БГНЕС. Когато има празно пространство, пространство без комуникация, тогава то се попълва от някой друг и той ни отнема дневния ред, променя траекторията, която бе начертана през месец юли, изтъкна той. Османи посочи, че […]