Красимир Янков: Нинова да прочете Конституцията, оставаме в парламента

Views 3480
0 0
Снимка: БГНЕС

Коментарът на Корнелия Нинова за напусналите шестима само доказвал правотата на решението им. Тази позиция изрази пред медиите Красимир Янков.

Той посъветва лидера на БСП да прочете Конституцията и да я спазва.

Шестимата, напуснали ПГ на червените, остават в парламента въпреки искането на соцводача да излязат от законодателния орган. Янков посочи, че шестимата напуснали групата заради имитацията на опозиционност от страна на левицата в парламента.

Той призова медиите да наблюдават техните действия, за да се види истинската опозиционност. За него Нинова продължавала да прокарва разделителни линии.

Припомняме, по-рано днес Нинова заяви, че мотивите за напускане на шестимата депутати от левицата не били ценностни, а властови. Тя настоя шестимата да напуснат и Народното събрание и подчерта, че друг няма да напуска ПГ на БСП.

Вчера стана ясно, че червени депутати напускат парламентарната група на БСП. Сред тях са Красимир Янков и Валери Жаблянов. Другите са Лало Кирилов, Димитър Стоянов, Николай Иванов, Георги Андреев.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Нина Александрова

editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

ГЕРБ номинира Александър Андреев за председател на ЦИК

Александър Андреев е номинацията на ГЕРБ за председател на ЦИК. Това обяви на брифинг в Народното събрание Даниела Дариткова. Той е излъчен от гражданския сектор, но и ГЕРБ застават зад него. Той е доказан професионалист, по думите на шефката на герберите. Тази кандидатура е професионално утвърдена, припозната от гражданския сектор, увери Дариткова. […]