Караянчева настоя ИТН да говорят

Views 3947
0 0
Снимка: БГНЕС

Цялата парламентарна група на „Има такъв народ“ е тук, нека те да кажат.

Това заяви заместник-председателят на Народното събрание Цвета Караянчева пред журналисти в отговор на въпрос дали смята, че партията на Слави Трифонов ще реализира мандат и накъде оттук нататък ще се развие политическия процес у нас.

Караянчева заяви, че няма как да се бърка в работата на другите партии.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Румен Радев дава време на "Има такъв народ" (ВИДЕО)

В близките дни, а не веднага държавният глава ще връчи мандата на втората политическа сила в 45-то народно събрание. Това стана ясно в президентската институция, където представителите на ГЕРБ/СДС и номиниран за премиер Даниел Митов и председателят на ПГ Десислава Атанасова върнаха мандата. Президентът Румен Радев се надява предоставеното време […]