Каракачанов не знаел за какво е акцията в президенството

Views 255
0 0
Красимир Каракачанов, снимка: БГНЕС

Военният министър Красимир Каракачанов не знае за какво е акцията в президентството.

Заместник-министърът на отбраната Атанас Запрянов не е задържан, стана ясно от коментара му пред медиите.

Даже днес бил в парламента. С маска цял ден е бил в парламента човекът, коментира Красимир Каракачанов.

Коментарът му дойде, защото инициалите на едно от лицата, което е обект на интерес от страна на прокуратурата са А.З.

Военният министър посочи още, че със същите инициали е бившият депутат от БСП в комисията по отбрана Атанас Зафиров. Надявам се, че не е той, подчерта лидерът на ВМРО.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Next Post

Акцията в президентството - опит за превземане на властови територии

Около 10 души се събраха на протест пред сградата на президентската институция. Демонстрантите заявиха, че не защитават самия държавен глава, а са против нахлуването на прокуратурата в държавните институции. Протестиращите бяха с жълти жилетки с надпис: „Аз не съм терорист“. Адвокат Николай Хаджигенов коментира, че свободата ни е почти мъртва,

Read More »