КАКВО СЕ СЛУЧВА?! Самоубийци на опашка пред Аспаруховия мост!

Отчаяни от живата си започнаха да се мятат от високо през ден

Views 4335
0 0

Аспаруховият мост във Варна е на път да провокира вниманието на някой холивудски продуцент за създаването на трилър за най-злокобното място на света. Самоубийци започнаха да се мятат от съоръжението през ден, явно отчаяни от живота си.

39-годишен мъж е сложил край на живота си, скачайки от моста в нощта на петък срещу събота, потвърдиха от Областна дирекция на МВР във Варна. По данни на полицията мъжът е спрял с автомобила си и е скочил в морето. Сигналът е подаден на телефон 112 в 3.45 часа.

От полицията поясниха, че е известна самоличността на човека, а дейстията по издирване на тялото продължават с помощта на Морска администрация.

Във вторник край на живота си на същото място сложи 18-годишен младеж, а няколко дни по-рано беше открито тялото на 32-годишен мъж, който също се е хвърлил от моста.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Първо в NEWS24sofia.eu! Маскирани пребиха момче на 17 г. за цигарите му в кв. "Надежда"

Бащата Мариян е подал писмен сигнал заедно със синът си в 02 РУ-СДВР - МВР