Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Кадиров се кандидатира за нов мандат

Снимка: ЕПА/News24sofia.eu

Настоящият лидер на Чеченската република Рамзан Кадиров се съгласи да се кандидатира за нов мандат след думите на руския президент Владимир Путин и призива на участниците в световния конгрес на народите от региона. По-рано регионалният клон на „Единна Русия“ номинира настоящия шеф на Чечения за нови избори. В резултат на тайното гласуване членовете на партията единодушно подкрепиха Кадиров, съобщи ТАСС.

Знаете, че въпросът за участието в изборите оставаше отворен за мен до последния момент. Взех твърдо решение за себе си, че няма да се кандидатирам, дори ако няколко процента от нашето население бяха против. Обжалването на нашия национален лидер Владимир Путин беше решаващ за мен. делегати на Световния конгрес на народите на Чеченската република и моите колеги от Единна Русия. Слушах волята на нашия президент и обществото и се съгласих да участвам в изборите„, написа Кадиров на страницата си във Vkontakte.

Ръководителят на Чечения отбеляза, че няма да губи време за предизборни обещания и кампании, а ще предприеме конкретни мерки за повишаване на благосъстоянието на хората.

Рамзан Кадиров ръководи Чечения от 2007 г.

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Калин Стоянов: Тенев е бил редовен гост на Рашков, там са…

Ако го бях направил мой съветник или зам.-министър в МВР, сега щеше ли да внушава неистини по мой адрес, посочи министърът

„Зелено движение“ било изолирано от ПП-ДБ

"Зелено движение" беше изолирано от ПП-ДБ. Това заяви пред...

И Даниел Лорер вижда игра между ГЕРБ и президента

Президентът Румен Радев и ГЕРБ не могат да се...

Лекари: Просто е – ваксинирайте се

След като две бебета починаха от коклюш

Вдигат заплатите на кметовете на райони и села в община Варна

Актуализация на основните месечни заплати на кметовете на райони...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Иран плени товарен кораб в Ормузкия проток

Иранската революционна гвардия залови товарен кораб, свързан с Израел,...

Израел удари обект в Иран

Израелски ракети са поразили тази нощ обект в Иран,...

Израел превъзхожда Иран във въздуха, но на висока цена

Остарялата противовъздушна отбрана прави Иран уязвим за израелска атака,...

Движим се към пълноправно членство в Шенген, уверява министър Стоянов

Посещението на германският министър на вътрешните работи Нанси Фезер...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img