Къде е Кирил Петков, питат от ГЕРБ

Христо Гаджев пита за посещение в Анкара

Views 37865
0 0
Снимка; архив БГНЕС

От партия „Продължаваме промяната“ (ПП) отказали на президента Румен Радев да отидат на консултации, защото финансовият министър Асен Василев бил зает с Бюджетна комисия.

Тогава кой лети с правителствения самолет за Анкара, пита депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев на своя фейсбук профил.

Да не би да е Кирил Петков? Подобни полети се осъществяват за тримата първи в държавата. Двама от тях (Румен Радев и Мирослав Иванов) са доказано в София. Защо няма никаква информация от МС за това посещение„, пита Гаджев. 

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

И БСП няма да участва в консултациите днес

И социалистите няма да се явят при президента за консултации за съставяне на ново правителство. Това става ясно от прессъобщение от пресцентъра на БСП. Като причина ръководството на ПГ на „БСП за България“ да не се явят на Дондуков 2 се посочва, че в момента тече второ четена на държавния […]