Журналиста от телевизия „Евроком“ Кристияна Стефанова към Слави Трифанов: Каква сума ще декларирате в имущената си декларация?! (ВИДЕО)

Views 87454
0 0
Журналиста от телевизия „Евроком“ Кристияна Стефанова, снимка: Facebook / kristyana.stefanowa

Днес лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов излезе пред медиите заедно с ръководството на ИТН, за да коментира актуални политически теми и референдума за свикване на ВНС с промяна на държавното устройство, подписка за който инициираха преди два дни.

В началото на брифинга, който се излъчваше на живо от Телевизия 7/8 и продължи близо час и половина, беше представено социологическо проучване, проведено под формата на телефонно интервю сред 1000 анкетирани между 19 декември и 10 януари. Изследването е поръчано от ИТН на социологическата агенция „Ипсус“ в Германия, която е третата най-голяма в света, според партията.

След като всеки от присъстващите от ИТН дадоха брифинга пред журналисте, медиите започнаха голяма серия от въпроси, но един въпрос на колегата журналист от телевизия „Евроком“ Кристияна Стефанова взриви социалните мрежи, видя Информационна агенция News24sofia.eu.

Бихте ли казали каква сума ще декларирате в имущената си декларация?! Относно: Референдума! Вие правите за президентска република, а „Възраждане“ за еврото„?!

Този въпрос ясно не се хареса на Слави Трифанов и компанията му защитници, които през цялото време седяха плътно до него и се смяха все едно се намират в цирка, докато колегите стояха и гледаха как представителите на ИТН се хилят като луди пред журналистите.

Вижте във видеото какво отговори Трифанов на колегата Кристияна Стефанова:

@news24sofia_ Журналист към Слави Трифанов: Каква сума ще декларирате в имущената си декларация #news24sofia #foryou #foryoupage ♬ original sound – News24sofia
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Несрин Джавадзаде за напускането си от "Опасно изкушение", за отношенията си с Ураз Кайгълароулу

Несрин Джавадзаде си гради име с успешната си актьорска игра, грациозността си и красивата си усмивка