ИЗВЪНРЕДНО В NEWS24sofia.eu TV! Появи се видео с 12-годишния Александър от Перник! (ВИДЕО)

Минути по-късно видеото обаче бе свалено

Views 187172
0 0

Видео с момченце, което се разхожда по трева в Перник и си играе с котенце, взриви мрежата. Пусна го Татяна Кръстева, която твърди, че го е заснела тази сутрин, и перничани веднага заподозряха, че това може да е изчезналият 12-годишен Александър. И докато коментарите набираха мълниеносно скорост, сблъсквайки тезите: „Това е Сашко! и това не е Сашко!„, няколко минути след като видеото беше пуснато, самият баща на Александър написа, че това е синът му.

Не забелязах накъде е отишло детето. Стана ми студено и отидох да си взема горнище. Като се върнах, вече го нямаше. Преди това сигурно е стоял много време, моето видео е 3 минути. Той си играе с котенце“, каза Татяна в лайф видео, излъчено в страничката, създадена по повод издирването на Сашко. Минути по-късно видеото обаче бе свалено.

Под самия пост обаче хората искрено се учудват на факта, че момчето от клипа не съответства на изчезналия Александър. Според тях описанието, дадено от баща му, не отговаря на това, което се вижда на клипа. Още повече че момчето от клипа е с очила, а бащата досега не е уточнявал синът му да носи очила. Не съответстват и цветовете на облеклото му, както и това, което държи.

Другото, което буди недоумение, е фактът, че жената, публикувала клипа, го е направила тази сутрин, а го пуска едва преди час. Защо?, питат се перничани. И защо е снимала цели 3 минути, а не е слязла долу, за да се увери това ли е търсеното дете.

След като Сашко е видян при 68 блок и 70 блок полиция и доброволци пристигнаха, дано Сашко се намери по-бързо, написа перничанка и пусна видео от акцията на полицията.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Васил Димитров

Васил Димитров се присъединява към екипа на Информационна агенция News24 през април 2022 година.
editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Бащата на изчезналия Александър: Синът ми е на разпространеното видео

Как да се подходи при издирване на дете с аутизъм?