Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Извънредно в NEWS24sofia.eu! Над 200 роми потрошиха спешния център на Самоков, мъстили за смъртта на Борислав Петров (СНИМКИ/ВИДЕО)

Пореден случай на брутално нападение от цигани в Спешния център в Самоков. Над 200 роми нахлуха като хуни и изпотрошиха центъра, раниха доктор, целият персонал е в ужас. Потърпевш е д-р Ал Хакак, който е ударен ударен по челото с юмрук, той е с над 30 години стаж, пострадала е и фелшер Даскалова, информацията разпространи Информационна агенция 4vlast-bg.com.

Такъв ужас за първи път преживяваме. Причината е, че е починал Борислав Янков Петров, любимец на махалата,“ каза д-р Ал Хакак, който беше на място.

Камери на спешния център са заснели мелето, криминалисти са на място, има четирима задържани. Част от екипа успял да се барикадира в един от кабинетите, медиците са стояли под ключ половин час докато дойде полиция да ги спаси. Инцидентът става около 19:00 ч. в събота вечер. Ромите са били са въоръжени с ножове и колове, като с дървените пръти са успели да нанесат удари. Петров стопанисва магазин за хранителни стоки в центъра на ромската махала. Той е починал от белодробна емболия, не е търсил помощ през деня от Спешния център.

От пресцентъра на МВР потвърдиха пред Информационна агенция News24sofia.eu, че има такъв подаден сигнал на телефон 112. По думите на МВР на място веднага, са били изпратени екипи на полицията жандармерията.

От МВР допълниха пред News24sofia.eu, че до момента има задържани повече от четирима човека, но отказаха за момента да коментират каква е точната бройка на задържаните лица след мелето.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В NEWS24sofia.eu!

/снимки: 4vlast-bg.com

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Румен Радев: Решението за либерализацията най-сетне се случи със сериозно закъснение

Същите хора, които отхвърлиха ветото върху промените в Закона...

Николай Денков: Аферата с „Митниците“ е скалъпена

Няма съмнение, че историята с митници е скалъпена. Асен...

Забраната за реклама на хазарта е приета на първо четене

Бюджетната комисия прие на първо четене забраната за реклама...

Министър Малинов: Финансовото състояние на Мини „Марица Изток“ е влошено

Финансовото състояние на Мини "Марица Изток" е влошено. По...

Шефът на ОП „Гробищни паркове“ в София няма да подаде оставка

Директорът на общинското предприятие "Гробищни паркове" в София Румен...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Шеф в ООН ужасен от съобщенията за масови гробове в Хан Юнис

Ръководителят на ООН по правата на човека Фолкер Тюрк...

Ще ни дават ли отново „магически хапчета“ преди изборите?

Социологът Димитър Ганев заяви, че избирателната активност няма да...

СГП предлага законови промени за пияните шофьори, причинили тежки катастрофи

Софийската градска прокуратура (СГП) отправя предложения за законови промени...

Главчев потвърди – иска да поеме поста и във Външно

Министър-председателят Димитър Главчев предлага промяна в състава на служебния...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img