Извънредно в News24sofia.eu! Пребиха майката на 15-годишния Мирослав Борисов, убил 7-годишна в село Ковачевци

Подала е жалба в полицията срещу бащата и роднини на починалото момиче

Прочитания 41944
72 522
Снимка/източник: Информационна агенция News24sofia.eu / Васил Димитров/
15-годишния Мирослав Борисов

Майката на 15-годишния Мирослав Борисов, убил жестоко 7-годишното момиченце от село Ковачевци е била жестоко нападната от жители на селото, научи Информационна агенция News24sofia.eu.

Жената, която се казва Радослава Борисова е била в селото за да вземе своите и на синаът си вещите, но била нападната с обиди и ударена по главата.

Бащата на 15-годишния младеж потвърди пред News24sofia.eu за инцидента.

Тази жена повече няма работа. Убиха малкото ми момиченце. Смърт и доживотен затовр за този изрод„, каза бащата.

Жената е повикала полиция.

Подала е жалба в полицията срещу бащата и роднини на починалото момиче.

В момента в района има засилено полицейско присъствие.

Както вече News24sofia.eu писа, че непълнолетния младеж заявил пред разследващия полицаи, който води разследването П. К. от Районното управление в Самоков, че не е искал да убива 7-годишното момиче.

7-годишно момиче от село Ковачевци

Той разказал пред униформените, че малкото момиче започнало да му се подиграва и го обидила.

Малко по – късно пред инспектори от Детска педагогическа стая заявил друга версия, че малкото момиче започнало да го „псува“ на „гей“ и „циганин“.

След това ударил малолетното момиче по главата, а тя от своя страна продължила да му крещи в този момент 15-годишния Мирослав отвежда малкото момиче в съседната къща и започва да я удря.

След като момичето се хванало за вратата я ударил повторно и е успял да я вкарал в къщата на майка му, а той живее там от години напълно сам.

Малко след това момичето започнало да плаче от страх и Мирослав започнал да я удря по корема и лицето. Момичето е удушено с една ръка на леглото, а минути след това Мирослав направил опит да изнасили 7-годишното дете и успял да го направи, което вече е починало на място от душенето.

След като чува, че в селото се издирва детето Мирослав взима чувал и слага момичето в него. Добре скрива трупът на малкото момиче под кревата и напуска домът си.

Отива при родителите на момичето и започва да им казва, че не е виновен, че ще им помага за издирването и започва заедно с роднините и майката да търсят детето, но до 22 ч. без успех в търсенето.

На място идват и полицейски кучета от София, които откриват тялото на малкото момиче в домът на Мирослав. На място дошлите полицаи веднага задържат 15-годишния младеж и го откарват в ареста в Самоков.

На място идва бащата, който заявил, че е ходил да бере билки в гората. И става ясно какво точно се е случило с малкото момиченце.

Майката на момичето започва да крещи по полицията и „Спешна помощ“, че иска да убие Мирослав. Жената е била прегледна от дошлите медици, а след това започнало разследването на място от разследващите органи на място.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В NEWS24sofia.eu!

Бащата на 7-годишното момиче
Happy
Happy
48
Sad
Sad
826
Excited
Excited
32
Sleepy
Sleepy
281
Angry
Angry
482
Surprise
Surprise
1928

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Лаура Кьовеши разговаря със служебния правосъден министър Янаки Стоилов

Служебният министър на правосъдието проф. Янаки Стоилов и екипът му проведоха среща с европейския главен прокурор Лаура Кьовеши, съобщиха от правосъдното министерство. Стоилов е запознал Кьовеши с приоритетите си като министър и е заявил, че е информирал Висшия съдебен съвет за очакванията да бъдат излъчени нови български предложения за европейски делегирани прокурори на […]