„Изправи се.БГ“ и Отровното трио сключват предизборно споразумение днес

То ще бъде подписано в 10:00 ч. в офиса на „Изправи се.БГ“ на ул. „Дякон Игнатий“ №4 от Николай Хаджигенов и Мая Манолова

Views 3491
0 0
Снимка/източник: Информационна агенция News24sofia.eu / Васил Димитров/

Днес, 29 декември 2020 г., председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова и Отровното трио ще подпишат споразумение за общо явяване на следващите парламентарни избори. Това съобщиха на сайта на „Изправи се.БГ“.

Подписването ще се проведе в 10:00 ч. в офиса на „Изправи се.БГ“ на ул. „Дякон Игнатий“ №4.

Споразумението ще се подпише от адвокат Николай Хаджигенов от страна на Отровното трио и от председателя на „Изправи се.БГ“ Мая Манолова.

Брифинг за медиите Манолова за „Изправи се.БГ“ и Хаджигенов за Отровното трио ще дадат в 10:30 ч. на площад „Славейков“ (при пейката на Пенчо и Петко Славейкови, до офиса на „Изправи се.БГ“).

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В NEWS24sofia.eu!

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Каква е процедурата по поставяне на ваксина срещу COVID-19?

В първия етап от имунизационния план на страната ни ваксина получават медиците на първа линия. И днес в цялата страна те се ваксинираха, предаде БНТ. Рано сутринта пред кабинета за ваксинация. Парамедикът Кристиян идва направо от COVID отделението. Тъкмо направихме заготовките за 8 часа за пациентите, първите им антибиотици и […]