Изпратеният до ЕП видеозапис за злоупотреби в МЗХГ бил политическа провокация

Прочитания 11976
0 0
Снимка: БГНЕС

Разпратеният до всички евродепутати видеозапис от т.нар. „Отровно трио“, който според тях свидетелства за прикриване на злоупотреби в Министерство на земеделието, вече е коментиран и целта на въпросното видео е била „политическа провокация“. Това заяви земеделският министър Десислава Танева в Сливен, цитирана от БНР.

Изпратеният запис е на нейн видеоразговор със земеделски производители, в който според Триото, тя дава ясни инструкции как да се прикриват злоупотребите, за да бъде продължено финансирането за България.

Аз съм българка и винаги ще бъда такава и ние трябва да се представяме пред хората винаги с най-доброто, което можем да представим, каза още министър Танева в отговор на действията на Отровното трио в навечерието на дебата в Европейския парламент за върховенството на закона в България на 5 октомври.

Всеки навсякъде греши. Няма друг мандат министър, който да е проверявал повече, с по-голям завишен контрол, отколкото аз. Всичко мога с цифри да го докажа. Общо взето от ей такива общи фрази, общо празно говорене сами си правим всичко, което ни се случва и което мислят за нас, посочи още тя.

В Сливен Танева се срещна със земеделски организации от Югоизточна България, а повод за срещата бе новата обща селскостопанска политика и постигането на зелените цели.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

85-а вечер на антиправителствени протести

Това е 85-ата вечер на антиправителствени демонстрации в столицата. И днес протестът приключи след изказванията от трибуната на “Отровното трио“ и на протестиращи. По традиция след националния химн част от хората се отправиха в обичайното шествие от триъгълника на властта по бул. “Цар Освободител“ до Орлов мост, където блокираха движението […]