Иво Прокопиев завежда дело за клевета срещу депутати от ДПС

Екип на News24sofia.eu
Views 5921
0 0

Бизнесменът Иво Прокопиев обяви, че ще заведе дело за клевета срещу депутатите Мустафа Карадaйъ, Йордан Цонев, Хамид Хамид и Станислав Анастасов. Причините са безпрецедентните медийни изяви на народните представители от парламентарната група на ДПС, съобщават от БНР.

Прокопиев заяви, че е срамно народни представители да се крият зад депутатския си имунитет и да използват парламентарната трибуна и достъпа до националните медии за разпространяването на клевети и очевидни лъжи. Собственикът на „Икономедия“ призова Карадайъ, Цонев, Хамид и Анастасов да се откажат от имунитите си и да се опитат да докажат в съда „абсурдните си твърдения“.

Бизнесменът не разбира подхода на ДПС. Според него е абсолютно недопустимо една партия, която има претенциите да е социална и либерална, да игнорира интересите на своите избиратели и да се противопоставя по такъв директен начин на желанието на цялото общество за законност и справедливост.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Кирил Петков призова Борисов да каже коя е Мата Хари (СНИМКА)

Не стана ясно кой е 20-тия човек в списъка