Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Ивайла Бакалова: Не съм арестувана!

Не съм задържана!“, това сподели Мис България 2001 Ивайла Бакалова, запитана във връзка с публикации, че е арестувана на граничния пункт Калотина.

Според неофициални информации манекенката е била задържана във вторник вечерта заедно с приятеля си – ресторантьорът Веселин Денков –брадата на връщане от Италия.

Ако бях задържана, сега нямаше да говоря с вас„, заяви красавицата.

Тя отказа да разкаже подробности за случилото си и дали има проблеми с правосъдието, но потвърди, че си е наела адвокати. По тяхна препоръка не може да споделя детайли.

В сряда миската беше с изключен телефон. Въпреки това новината за проблемите й бяха достигнали до близката й приятелка – подсъдимата бизнес дама Маринела Арабаджиева. В публикация в социалните мрежи тя пусна на снимка с Бакалова и цитат от Харуки Мураками за смисъла на човешкото съществуване. Манекенката беше чест гост в семейното имение на хотелиерите в Сен Тропе.

Катаклизмите за Ивайла Бакалова започват след поредната почивка. Според редица публикации тя и приятелят и са спрени на граничния пункт във връзка с разследване срещу престъпна група, за чиито тартор е сочен именно Брадата. Той е погнат за изнудване на брокерката Станка Марангозова, която бе разстреляна пред дома си.брокер на недвижими имоти

След жалби от Марангозова на подсъдимата скамейка бяха изправени Денков и доведения син на бившата социална министърка Емилия Масларова – Иво. Делото за измамите се срина в съда и беше върнато за доразследване. Междувременно Масларов беше обвинен за поръчител на убийството на Марангозова. Според разкритията Веселин Денков сега е подпукан затова, че оперирал с пари на обвиняемия хазартен бос Васил Божков и е отпускал заеми с тях. От прокуратурата отказват да издадат подробности, но става ясно, че наистина Брадата е задържан, а прокуратурата иска постоянния му арест.

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Първа присъда за убийството на снимачната площадка на Алек Болдуин

Пиротехникът на снимачната площадка на филма Rust получи присъда от...

Израел обеща умен отговор на иранската атака

Началникът на израелската армия Херци Халеви каза, че Израел ще...

Земетресение от 5, 9 удари Япония

Земетресение с магнитуд 5,9 беше регистрирано край японския бряг. Това...

Русия настоява МААЕ да обвини Украйна за атаките срещу ядрената централа

Постоянният представител на Русия в ООН Василий Небензя обвини в...

15-годишен задържан за нападението в църква в Сидни (СНИМКИ)

Атаката се разглежда като терористичен акт

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Русия обвини СС на ООН в лицемерно осъждане на Иран

Припомни атаката срещу посолството в Дамаск

Двама мъже ошамариха 13-годишен в училище в Русе

Двама мъже са влезли в кабинет на ОУ "Олимпи...

Билетът за влак скача с 20%

Увеличават се цените на билетите за пътуване с влак,...

Китай определи коментарите на САЩ за Тайван и AUKUS като „опасни“

Правителството на Китай в сряда определи като "опасни" коментарите...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img