Ива Митева разбира, че обществото иска дебат

Views 25343
0 0
Снимка: Пресцентър на Народно събрание

Ива Митева осъзнава, че обществото иска дебат и ще го получи в пленарна зала.

Сега на председателски съвет тя ще покаже проекта за решение за оттеглянето на отказалия се кандидат за премиер Пламен Николов.

Надявам се всички представители на парламентарни групи да го подпишат, заяви Митева пред журналисти на влизане в парламента преди съвета.

След председателския съвет точката ще бъде включена и в дневния ред на парламента.

Тя отново защити тезата си, различна от тази на съветника на президента Друмева, че с това гласуване Народното събрание ще бъде като нотариална кантора и ще удостовери един факт.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Георг Георгиев: Ясно е, че стабилно управление без ГЕРБ няма

В тази турбулентна ситуация ние трябва да демонстрираме алтернативата – да покажем кои са лицата на експертизата и способните хора, които да преведат държавата през тази криза. Това заяви в студиото на БНТ Георг Георгиев, председател на младежката организация на ГЕРБ и зам.-министър на външните работи в последния кабинет на

Read More »