ИТН стартира с промени в Изборния кодекс

Views 3515
0 0
Снимка: БГНЕС

Имаме парламент, който е различен от всички предишни. Това заяви Тошко Йорданов от „Има такъв народ“ в декларация пред новия парламент. Този парламент, по думите му, е закъснял с шест месеца, защото предишната власт не подала оставка, „отказала да изпълни демократичния принцип предсрочни избори„, защото била вкопчена във властта.

Този парламент едва ли ще изкара пълния си четиригодишен мандат, предпалага Йорданов. „Има такъв народ“ залагат като приоритет промени в Изборния кодекс. Българите в чужбина трябва да могат да гласуват по пощата, да има сто процента машинен вот и да няма ограничения за секциите в чужбина. Още днес партията внася промени в Изборния кодекс и в закона за политическите партии, с които субсидията да стане един лев за спечелен глас.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

БСП няма да прави голяма коалиция

Не преговаряме със задкулисието с власт и пари, не правим скрити договорки с Борисов за правителство, нито с ДПС за президент. Ние сме за открито, стабилно и честно управление, което да започне разграждане на паралелната държава. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова от трибуната в програмната реч на партията […]