ИТН не очаква това НС да закрие спецпрокуратурата и съда

Views 10974
0 0
Снимка: БГНЕС

Действията на главния прокурор срещу 45-ото народно събрание няма да доведат до нищо. Тази позиция изрази в кулоарите на парламента Радостин Василев от партия „Има такъв народ“ (ИТН). Това съобщи репортерът на Информационна агенция News24sofia.eu Тодор Стефанов.

Закриването на спецпрокуратурата и спецсъда е гласувано само на първо четене, а днес е последният ден на този парламент. Той не гледа емоционално на действията на Иван Гешев. Това е възможност за прокуратурата, лаконичен бе Василев пред медиите на място.

Каквато е волята на политическите партии, такава ще е волята и на специализираната прокуратура и специализирания съд, изтъкна той пред журналистите.

Тук няма места за емоции, коментира народният представител в парламента.

Мнението на ИТН е, че в този вид тези органи трябва да бъдат закрити, тъй като служат като бухалка на властта, отсече той за финал.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Първи заявки на ЦИК: Секциите в чужбина и предизвикателството на машините

Тази Централна избирателна комисия трябва да започне с летящ старт, обяви веднага след като бе предложена за председател Камелия Нейкова по време на изслушването на номинираните за състав на Централната избирателна комисия. Тя благодари за доверието и на партия „Има такъв народ“, от която всъщност дойде процедурното предложение. Камелия Нейков […]