ИТН канят БСП, ДБ, ИБГНИ на преговори за кабинет

Само ГЕРБ не са получили покана

Прочитания 16550
0 0
Снимка: БГНЕС

От най-голямата парламентарна партия „Има такъв народ“ започват преговори и консултации за сформиране на правителство, съобщи БГНЕС.

От ръководството на ИТН вече са изпратили писма за среща с лидерите на БСП, „Изправи се БГ! Ние идваме“ и „Демократична България“. На този етап единствената партия, която не е получила покана е ГЕРБ. Не е ясно дали сред поканените са и представителите на ДПС.

Тази сутрин бе открито новото 46-о Народно събрание, а новите 240 народни представители положиха клетва. Юристът Ива Митева от ИТН поема за втори път председателството на парламента. Тя бе избрана с гласовете на ИТН, Демократична България, Изправи се БГ! Ние идваме! и ДПС.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пожар в столичния кв. "Дружба 2"

Пожар е избухнал в столичния квартал „Дружба 2“ в т.н. „Цариградски комплекс„, съобщи Нова телевизия. Сигналът за огъня е подаден в 19.45 ч. На място са изпратени пожарни екипи, които още се борят с пламъците. Няма данни за пострадали.