Реклама

https://www.gerb.bg/bg

ИТН излизат сами срещу всички на изборите

Снимка: архив БГНЕС

Много са условностите ИТН отново да преговаря за съставяне на правителство с „Продължаваме промяната“, „Демократична България“ и БСП в следващия парламент. С ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ няма да се водят разговори. Toва заяви депутатът от „Има такъв народ“ Станислав Балабанов пред БиТиВи.

Излизаме сами срещу всички на предсрочните избори, за да докажем, че има една прозрачна и истинска партия, която няма да допусне лицемерни политици да се заиграват с обществото ни, закани се Балабанов. Той определи като пълен абсурд ИТН да се коалира с ВМРО.

По думите му тройната коалиция ще остане в историята като коалицията на лицемерието. ИТН направили нещо много хубаво в рамките на 47-то Народно събрание – предпазили обществото да не бъде счупено от лицемерието на „Продължаваме промяната“, „Демократична България“ и БСП. Направихме грешки като се доверявахме на неправилните хора. Като наши ходове ще бъдем сами сме срещу всички, каза Балабанов.

ИТН водили с БСП нормални разговори по програми и приоритети за създаване на правителство с третия мандат. ДБ обаче констатирали политическия процес, като по думите на депутата от ИТН страшни неща се случили по време на тяхното живо излъчване от заседанието им на парламентарната група – лъснала желанието за власт. ИТН обаче завили, че спекулации, свързани с имената на Асен Василев и Кирил Петков нямало как да се съгласят и да приемат правителство, начело с тях двамата, напомни Балабанов равносметката за втори кабинет след завъртането на парламентарната рулетка.

Как да подкрепим правителство с Асен Василев, който уби първия мандат собственоръчно, запита Балабанов.

В началото бяхме с други очаквания, бяхме подлъгани от усмихнатите лица на лицемери, които излъгаха хората, че ще променят нещо, изтъкна депутатът от ИТН. Кирил Петков и Асен Василев превърнали парламента в гумен печат, като се опитвали да налагат еднолични решения.

Човекът, който вкара България в енергийна криза е Асен Василев и Балабанов не вижда ИТН да имат вина за хаоса в енергетиката. „Министър Александър Николов си свърши перфектно работата и той беше спиран от Асен Василев. Корнелия Нинова се е предала в ръцете на коалиционните си партньори„, изтъкна Балабанов.

Затова Балабанов се надява служебният кабинет, който бъде назначен от президента Румен Радев да бъде прекалено прозрачен.

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Израел удари обект в Иран

Израелски ракети са поразили тази нощ обект в Иран,...

Обвиняват в тероризъм 16-годишния нападател от Сидни

16-годишното момче, арестувано за атака с нож срещу популярен...

Опозицията в Молдова бойкотира референдума за ЕС

Лидерът на лявата опозиция в Молдова Игор Додон призова...

СС на ООН не призна палестинската държавност

Съединените щати в четвъртък блокираха ООН да признае палестинска държава,...

Съдебните заседатели по делото срещу Тръмп в Ню Йорк са избрани

Всички 12 съдебни заседатели за процеса срещу бившия американски...

И във Венецуела Русия настоя за украинска следа в атентата в Crocus City Hall

Украинската следа е очевидна в случая на терористична атака...

ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината без помощта на САЩ

Директорът на ЦРУ Уилям Бърнс в четвъртък отправи остро...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС

Мацката имала солидни връзки в БФС, родителите й били сред най-уважаваните в спортните среди

Световни лидери осъдиха агресията на Иран (ВИДЕО)

Техеран бил прекрачил границите на дипломацията

СС на ООН не призна палестинската държавност

Съединените щати в четвъртък блокираха ООН да признае палестинска държава,...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img