ИТН далеч от мисълта за правителство, в което „всички да са щастливи“ (ВИДЕО)

Views 16025
0 0
Снимка: БГНЕС

Далече сме от мисълта да строим поведението си в преговорите за правителство по това кой какво очаква от нас и с какво ще бъде щастлив. Това заяви депутатът от „Има такъв народ“ Ивайло Вълчев в кулоарите на парламента. Коментарът му идва след като три политически сили излязоха с декларации по повод разговорите са сформиране на кабинет и сблъскаха позиции. Такава декларация от „Има такъв народ“ обаче не направиха.

От думите му не се разбра нищо конкретно, зад кулисите на преговорите той каза само, че разговорите между партиите все още са експертни, не се водят разговори за конкретни имена за министри и че ДПС не е изключено от преговорите.

Всички разговори се водят там, където трябва да се водят. С тези хора не разговаряме с декларации, в петък, събота и неделя имахме разговори, текат„, обясни Вълчев.

На въпрос близко ли са до споразумение той отговори, че „не са разсъждавали“.

Общи теми в разговорите звучали лежерно, общи разговори не са се водили, било декларирано, че персонални въпроси не ги интересуват.

До петък няма да бъде ясно какви имена ще има в кабинета, обяви Ивайло Вълчев.

Той обясни, че в предния тур преговори чули критики, че казвали имена, а сега, че не казвали нищо предварително. Разговорите, включително на експертно ниво, продължават.

Дали ИТН остават да приватизацията на ББР Вълчев посочи, че не може да даде отговор, различен от този до момента.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Назначиха временен шеф на АПИ

Инж. Ивайло Денчев е назначен за изпълняващ длъжността председател на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ до назначаването на титуляр. Това се случва със заповед на министъра на регионалното развитие и благоустройството арх. Виолета Комитова от понеделник, 26 юли. Припомняме, че преди седмица регионалният министър уволни наскоро назначения председател на УС на […]