Искат постоянен арест за трима от „схемата с маратонките“

Прочитания 603
0 0

Пловдивският Окръжен разглежда искането на прокуратурата за постоянен арест на тримата, задържани при петъчната акция, когато бе разбита схемата за пране на пари чрез онлайн продажби на фалшифицирани марки спортни стоки, съобщи БНР.

Днешната мярка се иска за двама мъже и една жена, за които прокуратурата твърди, че са преки участници в незаконната машинация.

Припомняме, на 22 януари бе разбита мащабна схема за пране на пари в Пловдив. Близо 700 000 лева са били изпрани от двама братя в града чрез канал за контрабанден внос на фалшиви маратонки от Турция, които имитирали известни световни марки.

Схемата е действала от поне 4 години.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Промените в учебните програми давали повече свобода на учителите

От следващата учебна година петокласниците ще учат по допълнени учебни програми по математика, а учебната им програма по компютърно моделиране и информационни технологии ще бъде изцяло нова. „Това не променя програмата, по-скоро прецизира понятия, отпадат всички подтеми в рамките на една тема в учебната програма„, поясни пред БНР Евгения Костадинова, директор на […]