Искат оставката на Нинова в БСП

Година и половина социалистите чакали оставката на лидера. Въпросът не опира само до Корнелия Нинова, поясни Петър Витанов.

Views 27935
0 0
Снимка: БГНЕС

Оставката на лидера Корнелия Нинова искат социалисти.

Евродепутатът Петър Витанов обясни, че е събрана подписка за вътрешнопартиен диалог. Там левите искат да си говорят не за ланския сняг, а за бъдещето nа партията, по думите му. Витанов иска да се проведе Конгрес на БСП. Над 70 подписа са събрани за свикване на пленум.

Очевидно има проблем с БСП, с доверието, каза евродепутатът.

Неминуемо въпросът за лидера трябвало да бъде поставен, по думите му.

Проблемите са комплексни, каза още Витанов.

Сгрешени послания и изхабяване на ръководството са причина за резултата на партията на изборите, според него.

Година и половина социалистите чакали оставката на лидера. Въпросът не опира само до Корнелия Нинова, поясни Петър Витанов.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Тройно повече гласували не са открили кого да подкрепят на тези избори

Над една четвърт от гласувалите, или над 670 000 души, са решили за кого да гласуват в последния ден или последните дни на кампанията. Това показва последното проучване на „Галъп интернешънъл“. За сравнение, през юли делът на решилите в последните дни или ден е по-малък – 18%. Въпросът за срещани проблеми […]