Инфекциозна болница опровергава Мангъров – нямало починали ваксинирани пациенти

Прочитания 1613
0 0
Снимка: БГНЕС

В Инфекциозната болница в София няма нито един ваксиниран пациент, починал от COVID-19. Това заявяват от лечебното заведение пред bTV по повод твърдения на доц. Атанас Мангъров, че такива пациенти е имало.

Директорът на болницата проф. Татяна Червенякова отрича от началото на ваксинацията да е имало пациенти, които да са били ваксинирани и да са починали.

По нейни думи няма и нито един ваксиниран пациент, който да е приет за лечение в болницата, както твърди доц. Мангъров.

Единственият ваксиниран, който е попаднал в COVID отделението, е придружител на неваксиниран пациент в тежко състояние.

Червенякова посочва, че в петък, 10 септември, в отделението за коронавирус е имало 37 пациенти, като четирима от тях са изписани. Приетите в отделението са в тежко и средно тежко състояние.

Преди дни Мангъров заяви, че в COVID отделението в Инфекциозна болница са приети и хора, ваксинирани срещу COVID-19, както и починали такива.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Румен Радев мълчи за състава на новия служебен кабинет

Със състава ще се запознаем на 16 септември