Има ли фаворит за шеф на КЕВР

Views 260
0 0

Червеният депутат Таско Ерменков заподозря властта, че подготвя критерии за кадрите в КЕВР за конкретен човек. Щели да се назначават удобни на властта и така щели да попълнят легиона от калинки на властта.

Пет години стаж не било достатъчни за комисар в КЕВР. Отваряла се вратата за млади, неопитни, но удобни кадри, според него.

Правилата според гербера Валентин Николов били, за да се разшири палитрата от хора, които могат да бъдат избрани за членове на регулатора.  Иначе управляващите нямали избраник.

Работата на КЕВР се отразява на живота на българските граждани, каза и Красимир Янков. И той заподозря, че критериите са за конкретен човек. Регулаторът обслужвал конкретни политически задачи в досегашния си мандат, по думите му.

Законотворците подхванаха Закона за енергетиката.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Затварят детска градина в Перник заради...

Две учителки от детска градина „Родолюбче“ в Перник са с положителни проби за коронавирус, съобщи БНР, позовавайки се на местната Регионална здравна инспекция. Положителните резултати са установени, след като са направени тестова на персонала. Заразените учителки са на 36 и на 62 години. Детската градина е затворена за 24 часа […]