Има българин сред загиналите при взрива в Мадрид

Прочитания 941
0 0

Български гражданин е сред загиналите при взрива в Мадрид този следобед, съобщиха от Министерството на външните работи.

Съобщава се, че става дума за мъж на 47 години, но не се уточнява неговата самоличност.

Посолството ни в испанската столица е информирано за смъртта на нашия сънародник устно, по два различни канала от местната полиция.

От МВнР очакват получаването на официално писмено уведомление.

При днешната експлозия, избухнала в сграда, принадлежаща на католическата църква, пет от етажите бяха почти напълно разрушени. Беше съобщено, че трима души са загиналидесетки са ранени, а един човек е в неизвестност.

Припомняме, според първоначалната информация нямаше данни сред жертвите да е имало българи.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Байдън в Twitter: Няма време за губене

След церемонията по встъпването си в длъжност президентът Джо Байдън публикува първия си туит от акаунта @POTUS, който е официалният профил на американския президент в социалната мрежа Twitter. Няма време за губене, когато става въпрос за справяне с кризите, пред които сме изправени, написа Байдън. Той допълва, че отива в Овалния […]