Илияна Йотова призова за активно гласуване

Екип на News24sofia.eu
Views 2279
0 0
Снимка: БГНЕС

Всеки от нас носи част от съдбата на целия български народ и трябва да поеме отговорност както пред себе си, така и пред своите съграждани„. Това каза вицепрезидентът Илияна Йотова след като упражни правото си на вот на днешните избори 2 в 1 – за избор на президент и за народно събрание.

Тя призова да се гласува активно, защото „само така ще преодолеем вота под строй„. Вицепрезидентът благодари на изборната администрация за доблестта да осигурят честното провеждане на изборите въпреки опитите за манипулации в последния момент.

Припомняме, че часове преди Деня за размисъл ЦИК прие да бъдат броени 100% разписките от гласуването.

По думите й с гласа си тя е подкрепила проекта, в който всеки българин има своето достойно място. Гласувах да продължи решителната битка с беззаконието и корупцията. Гласувах да си върнем самочувствието на българи и младите хора да виждат перспектива в родината. Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова, след като упражни правото си на глас в изборите за президент и вицепрезидент и за Народно събрание.

Илияна Йотова очаква след изборите стабилно правителство от подготвени и грамотни хора, а не „калинки„. Сред първите приоритети според вицепрезидента са справянето с пандемията от Ковид-19 и социалните и икономическите последствия от нея.

Служебният кабинет успя да запази трудния баланс – запазване живота и здравето на хората и нормалното функциониране на държавата. Второ затваряне на държавата няма да преживеем, това ще е тежък удар върху малкия и средния бизнес„, изтъкна Йотова.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

8.6% избирателна активност към 11 ч. сметна ЦИК

Изключително ниска е активността в Пловдив