Христо Иванов убеден: Кой как се позиционира спрямо Гешев ще определи силите в 47-то НС

News24sofia.eu
Прочитания 8227
0 0
Снимка: БГНЕС

Съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов настоя в профила си във „Фейсбук“, че този парламент трябва да отнеме Бюрото за защита на свидетели от главния прокурор Иван Гешев въпреки цялата съпротива.

Този въпрос е важен не само защото избива една от знаковите бухалки от ръцете на главния прислужник на дълбоката държава. Това кой как се позиционира спрямо него ще определи разпределението на силите в бъдещото народно събрание„, настоя той.

Иванов припомня, че в петък са събрали подписи от депутати за провеждането на извънредно заседание на парламента в понеделник, като целта била да гарантират, че второто гласуване на измененията относно бюрото няма да бъде осуетено от указа за разпускане на Народното събрание.

Междувременно, президентът вече даде знак, че ще бърза„, захапа той и Румен Радев.

Ето защо Иванов призова председателката на парламента Ива Митева да свика исканото от „Демократична България“ парламентарно заседание утре или най-късно във вторник сутринта.

Спазването на инструктивните срокове е важно, но има достатъчно примери за това, че когато нещо е истински приоритет, се намира и процедурно решение„, завършва позицията на Христо Иванов.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Next Post

Манолова обвини Митева в нарушение на Конституцията с отказа за извънредно заседание на НС

Председателката на парламентарната група на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ (ИБГНИ) Мая Манолова призова председателката на парламента Ива Митева да насрочи поисканото извънредно заседание на парламента в понеделник, на което да се разгледа на второ четене закона за Бюрото за защита на свидетели към главния прокурор. Според нея с отказа

Read More »