Христо Иванов призова коалицията да поеме отговорност

Views 7545
0 0
Снимка; архив БГНЕС

Страната е в тежка ситуация, идва зима. Трябва да си поемем отговорността, да дадем на хората отговор на техните проблеми, а не да ги занимаваме с нашите чувства.

Това заяви пред БНТ съпредседателят на ДБ Христо Иванов часове след като председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова показа запис от заседанието на парламентарната група на ДБ, на която обсъждат своята политика.

Става дума за банална среща, която правим през седмица. Нека в парламента си направят проверка, няма как да знам дали има саботаж. Станала е някаква инфекция, публикувахме целия разговор. Става дума за политически разговор, докладвам на моята парламентарна група текущи неща, обясни Иванов.

Сложно е, страшно много фактори са намесени, опита се да обясни и международното и вътрешнополитическото положение той. Ако не беше ситуацията в света – енергийна криза, война в Украйна, щяхме да кажем – избори. Да, трудно е, да има много фактори, които могат да съборят нещата, но сме длъжни да опитаме, каза Иванов.

Ако има избори, те може да са евентуално на 16 октомври, прави сметка той.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Вигенин: Без драми и спокойно БСП ще подходи към мандата

Трябва ден -два да помислим. Това заяви заместник-председателят на НС Кристиан Вигенин след вчерашното изявление на Слави Трифонов. Според него в изтеклия запис от заседанието на ДБ нямало нищо драматично. Да не избързваме, призова социалистът. Левите сега очакват информация от лидера Корнелия Нинова. Без драми и спокойно ще предприемат действия […]