Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Христо Иванов очаква изненадващ резултат на изборите

Снимка: БГНЕС

Съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов очаква изненадващ резултат за партията на предсрочните парламентарни избори. Това каза той в отговор на въпрос, след като гласува в столичното 93 СУ „Александър Теодоров-Балан“.

Иванов гласува за това да се обърне нова страница и България да се обърне към една дълбока същностна промяна и модернизация. Страната има нужда от дълбока същностна промяна, за да реализира своя пълен потенциал. Всички хора го искат това, обикалят из страната, изключително оптимистичен съм, просто трябва да си свършим работата, подчерта Христо Иванов.

Той е оптимист и за избирателната активност. Иванов призова хората да излязат да гласуват, изборният процес върви добре. Според него всички страхове за хаос не са оправдани. Излезте, гласувайте, упражнете си гласа и не оставяйте други да решават вместо вас, обърна се Иванов към гражданите.

Христо Иванов очаква честни избори. Тепърва щяло да се види как измененията в Изборния кодекс работят, но това било най-доброто в настоящия времеви прозорец, което можело да се направи от ЦИК.

„Демократична България“ ще работи за съставянето на кабинет, който има волята, амбицията и капацитета да направи дълбоката трансформация. Неофициални разговори за коалиционно управление не се водят.

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Радев: Спортът възпитава качества, ценност и характер

Президентът Румен Радев откри международния турнир Sofia Karate Open...

Две жертви при израелска атака на Западния бряг

Израелските сили размениха огън с палестински екстремисти в окупирания...

Иран се подигра на оръжията на Израел – били детски играчки

Външният министър на Иран отказа да признае, че Израел стои...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

БНБ отново предупреждава за телефонни измами от името на банката

За продължаващи телефонни измами от името на БНБ съобщава...

ФБР разследва рухването на моста в Балтимор

ФБР започна федерално наказателно разследване на срутването на моста...

„Български пощи“ няма да приема пратки за Израел

"Български пощи" спира приемането на пратки за Израел от...

Седем станаха жертвите от нападението в мол в Сидни

Броят на жертвите на трагичния инцидент в търговския център...

Управляващите печелят изборите в Хърватия

Очертават се преговори за съставяне на коалиция

Корабоплаването иска защита от ООН след нападенията срещу цивилни моряци

Търговските кораби и моряците са все по-застрашени в морето,...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img