Христо Иванов не може да наложи вето за бивши служители на ДС във властта

ДБ ще поставят темата пред коалиционните споразумения

Views 1987
0 0
Снимка: архив БГНЕС

Съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов не знае кой е провокирали назначенията на бивши служители на ДС във Министерство на външните работи. „Ние нямаме право на вето, но ще изкажем мнение по въпроса„, подчерта Христо Иванов пред журналисти в кулоарите на парламента.

Той обясни, че в коалиционното споразумение политическите кабинети са усмотрение и преценка на съответния министър. Нашата позиция по отношение от необходимостта от лустрация що се отнася до системата на сигурност и външната политика в контекста на това, което се случва в региона е ясна и последователна, уточни Иванов.

ДБ ще поставят темата пред коалиционните споразумения да я обсъдят, като Христо Иванов се надява да бъдат чути.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Над 60% от хотелиерите отчитат спад на приходите през ноември

През ноември 53.9% от местата за настаняване са предложили на своите клиенти алтернативен период за използване на направените резервации, 58% са имали намерение да намалят цената на пакет услуги, а 38.1% – на нощувката. Това показва проучване на Националния статистически институт. По отношение на наетия персонал 25.4% от ръководителите са […]