Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Хекимян уволни шефката си заради Цънцарова

Месец след като стана директор на новините в Би Ти Ви, Антон Хекимян уволни своята шефка, която години наред го лансираше като водещ на сутрешния блок.

Това е главната редакторката на актуалните предавания Валя Гиздарска. Новината, че Гиздарска вече няма да работи в Би Ти Ви, била като гръм от ясно небе за служителите в телевизията, защото всички смятали, че двамата с Антон са близки.

Броени дни преди да й покаже вратата, самият водещ си е правил „приятелски” снимки с нея и други хора от екипа на сутрешния блок. После обаче, без да му мигне окото, я изгонил от работа. На нейно място вече застана доскорошната изпълнителната продуцентка на „Тази сутрин” Искра Владимирова. Известно е, че тя е първата съпруга на бившия шеф на НДК Мирослав Боршош и майка на младата, но вече доста популярна актриса Радина Боршош.

Според слуховете, Хекимян е уволнил Гиздарска заради близките й отношения с най-голяма му конкурентка в телевизията – Мария Цънцарова. Бившата вече шефка била заклета фенка на нахаканата водеща. След фурора, който тя направи през лятото в трите седмици, в които заместваше Антон, Гиздарска обявила, че смята да я остави в екипа на сутрешния блок за постоянно. Хекимян бил на ръба на нервна криза, защото рейтингът на Цънцарова срина неговия – нещо, което той трудно понесъл. Неочаквано обаче самата Мария отказала предложението, обяснявайки, че има две малки деца, заради които не може да си позволи подобно ежедневно натоварване. Според слуховете, най-вероятно този отговор я е спасил от уволнение, след като Хекимян пое юздите на новинарските предавания. Ако беше приела, вероятно щеше да я последва съдбата на Гиздарска, тъй като звездата на сутрешния блок не понася да го засенчват.

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Над 200 земетресения разлюляха Тайван през нощта

Източният окръг Хуалиен в Тайван беше разтърсен от повече...

Украйна спира консулските услуги в чужбина за мъже в наборна възраст

Министърът на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба потвърди...

Ваня Григорова слага край на мандата на псевдоелита, а старите лица да отсъпят

Общинският съветник Ваня Григорова регистрира участието си за НС...

Разследват украинския земеделски министър за далавери с държавна земя

Украинската агенция за борба с корупцията разследва министъра на...

Георги Гвоздейков организира изборите

Министърът на транспорта Георги Гвоздейков ще организира провеждането на...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Башар Асад се закле: Путин ще победи в Украйна

Сирийският президент Башар Асад изрази увереност в способността на...

Руснаците не са се отказали да пътуват в Европа

Туристическите компании и визовите агенции отбелязват повишено търсене сред руснаците...

Тайван пита САЩ как да използа новата военна помощ

Тайванската армия ще обсъди със Съединените щати как да...

ЕЦТП обвинява МРРБ за снижени критерии за пътната маркировка в полза на частни фирми

Европейският център за транспортни политики (ЕЦТП) изказва в свое...

КНДР проведе учения за ядрена контраатака

Северна Корея проведе първите учения за ядрена контраатака, ръководени...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img