Хаджигенов пред News24sofia.eu: Мястото на сценаристите не е в парламента

Views 30415
0 0
Снимка: архив Информационна агенция News24sofia.eu / Петър Христов

Част от хората на „Има такъв народ“ накараха БСП да звучат разумно, а ГЕРБ да са учтиви, вежливи, смирени. Може би е време някой да обърне внимание на Слави Трифонов, че в партията му има хора, които си ползват главите по предназначение. Това заяви пред репортер на Информационна агенция news24sofia.eu заместник-председателят на ПГ на ИСБНИ адвокат Николай Хаджигенов на влизане в НС.

По думите му мястото на сценаристите май не е в парламента, или ако са в парламента, то те не трябва да взимат решения. Направиха на маймуни не само парламента, а цялата страна, категоричен бе пред медията ни Хаджигенов.

Още една молба е депозирана в ръководството на парламента. Предстои на председателски съвет да се обсъди текстът на решението за освобождаването на процедурата по завъртането на мандатати. Очакванията на Хаджигенов са в пленарна зала да има дебат, текстът на решението да бъде обсъден и да се затвори процедурата.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Ива Митева разбира, че обществото иска дебат

Ива Митева осъзнава, че обществото иска дебат и ще го получи в пленарна зала. Сега на председателски съвет тя ще покаже проекта за решение за оттеглянето на отказалия се кандидат за премиер Пламен Николов. Надявам се всички представители на парламентарни групи да го подпишат, заяви Митева пред журналисти на влизане […]