Гюров имал информация за платени протестиращи от „Възраждане“

News24sofia.eu
Views 13540
0 0

По 40 лева било плащано на присъствали на протеста на „Възраждане“, организиран едновременно с този в подкрепа на „Продължаваме промяната“ (ПП).

Такива данни бил получил председателят на парламентарната група на ПП Андрей Гюров. Той говори пред медиите преди да се присъедини към протеста в подкрепа на кабинета, организиран пред парламента.

Вървете при другия протест и ги питайте„, уклончиво отговори Гюров откъде има въпросната информация и кой точно е плащал на протестиращи.

Оптимист съм за бъдещето на държавата. Погледнете тези хора, събрани тук. Това не са хора, доведени с автобуси, не са получили по 40 лева, за да се явят тук. Следващите стъпки ще покажат колко трудно ще го извоюваме това бъдеще, но промяната ще се случи„, уверен бе Гюров.

Народният представител изрази още и увереност – вотът на доверие щял да направи правителството още по-силно, защото консолидирал обществото в подкрепа на коалицията.

Що се отнася до следващата парламентарна рулетка – ПП щели да водят разговори с всички депутати. „Това беше само една стъпка за отвоюването на държавата. Македония беше само една димка, която да отвлече вниманието на хората. Истинската причина, камъкът, който обърна каруцата, бяха милиардите за пътища„, добави той.

Припомняме, че вътрешният министър Бойко Рашков обяви, че не може да потвърди кой плаща на протестиращите, въпреки че допуска протестите срещу кабинета да са платени, защото противниците му точно така действат.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Констатинова: Правителството не допусна хуманитарна криза с бежанците от Украйна

Постигнатото от правителството за интеграцията на бежанците от Украйна отчете тази вечер вицепремиерът Калина Константинова, предаде БТА. Тя направи изявлението, когато дойде на митинга в подкрепа на правителството след гласувания по-рано днес вот на недоверие. Нямаше хуманитарна криза, посочи тя и допълни, че кабинетът се е справил, макар да не

Read More »