Гьоков: Поведението на управляващите в бюджета е иди ми-дойди ми

Views 5399
0 0

Хубаво е всички семейства, всички деца да получават някакво отношение, някакво подпомагане. Ние от нашата Парламентарна група предлагаме всички български семейства, които имат деца да получат по някакъв начин подкрепа и ние предлагаме това да стане през данъчната система като елемент от семейното подоходно облагане.

Това заяви за News.bg червеният депутат Георги Гьоков.

Поведението на управляващите в бюджета е иди ми-дойди ми, днес сме едно, утре сме на друга позиция, убеден е той.

Социалистът е недоволен, че не се увеличава обезщетението за отглеждане на дете след първата година.

Откакто ГЕРБ е на власт това обезщетение е неглижирано. Тази година ще бъде 380 лева, подчерта Гьоков.

Минималната заплата ще стане 650 лева от 1 януари 2021, а майчинството за втората година остава 380 лева. Човек, колкото и да е предубеден, не може да не си дава сметка. Нали искаме да стимулираме раждаемостта?, попита той.

За него в момента на криза и растяща безработица е несъстоятелен мотивът, че се стимулират майките да се върнат по-рано на работа.

ГЕРБ не мислят нито за демографската криза, нито за хората, коментира още социалистът.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Фарс било да се продават лекарства в хипермаркетите

Разкриването на денонощна аптека е абсолютно губещо занятие. Това заяви пред Bulgaria ON AIR председателят на Националната аптечна мрежа Антон Вълев. Думите му са по повод предложението на Българския лекарски съюз да бъдат разкрити денонощни аптеки във всеки град, а в хипермаркетите да бъдат продавани лекарства от първа нужда. Според […]