Година и половина затвор, и глоба за мъж разпространявал наркотици

Двама от „клиентите“ също са наказани

Прочитания 736
0 0

Мъж от Търговище е осъден на една година и шест месеца затвор при общ режим и е глобен за 4000 лв. за разпространение на наркотици, съобщи прокуратурата.

До присъдата за 35-годишния мъж се е стигнало, след като било установено, че на 15 и 16 март 2021 година, той реализирал продажба на марихуана с общо тегло от 15,53 грама на три лица. При направеното претърсване в дома му били намерени и иззети 54,46 грама от същото наркотично вещество и 2,95 грама метамфетамин. Част от марихуаната била разпределена в пакетчета.

Двама от „клиентите“ на мъжа също са наказани, но с условни присъди за три години. Ако извършат престъпление през този период ще влязат в затвора за шест месеца. Всеки от тях ще заплати и глоба от 1000 лв.

Споразумението е със сила на присъда и не подлежи на обжалване.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Следователите искат да участват в комисиите за промени в съдебната система

Камарата на следователите в България настоява да участва във всички комисии и работни групи относно разискването на измененията и допълненията на Закона за съдебната власт, Наказателния кодекс и Наказателно-процесуалния кодекс. В свое становище посочват, че са най-представителната съсловна организация в системата на съдебната власт и са особено бдителни към опитите за […]